Met een airbrushpistool kun je indrukwekkende kunstwerken op doek vastleggen, hele muren verfraaien, auto’s en alledaagse voorwerpen beschilderen.
Maar wist je dat je met een airbrush ook kleine details kunt maken – bijvoorbeeld in het ontwerp van een airbrushnagel

Prachtige kunstwerkjes van eenvoudig tot bijzonder, voor alle dag en voor speciale gelegenheden.

Airbrush is een hele bijzondere manier om nagels te decoreren en wint aan populariteit. Terecht, want deze techniek geeft oa de nagelstylist eindeloos veel creatieve mogelijkheden. De diepte van de kleuren, de driedimensionale effecten en de perfecte, zijdeachtige afwerking kan met geen enkele andere techniek worden bereikt!

In mijn atelier kun je terecht voor een prachtig kunstwerkje op je nagels. Er zijn al mogelijkheden v.a € 1, – per nagel, in alle gewenste kleuren. De keuze uit voorbeelden is reuze. Wil je ook iets bijzonders op je nagels, dan ben je van harte welkom. (Let op. Je nagels moeten wel al ‘klaar’ zijn. Ik maak geen verlengingen en lak de nagels niet op kleur.)

Nailart workshop

Zelfs in onze high-tech wereld is een nagelstudio die gebruik maakt van airbrushtechnologie om op nagels te werken helaas meer een zeldzaamheid dan de regel. Misschien denk je er zelf over om op nagels te gaan airbrushen. Alles wat je nodig hebt is de juiste airbrush uitrusting en een beetje oefening. Je kunt sjablonen gebruiken, wat natuurlijk iets gemakkelijker is, of je kunt je motieven vrij ontwerpen.

Wat kun je tijdens deze workshop verwachten?
  • Je leert over de werking van de airbrush compressor en airbrush pistool.
  • We tonen je hoe je een airbrush pistool volledig uit en in elkaar kunt zetten, dit met het oog op een optimale reiniging.
  • We demonstreren de juiste spuittechnieken waarna je zelf aan het werk gaat.  
  • Met behulp van diverse sjablonen leren we je een aantal mooie creaties te maken waarmee je gelijk in je salon aan de slag kunt.
  • We werken op tips dus een model is niet nodig.
  • Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 4 personen. Dag en tijd gaat in overleg. Op locatie is vanaf 2 personen ook mogelijk. Ik kom dan graag naar jullie toe. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
  • Koffie, thee, limonade, een eenvoudige lunch en gebruik van alle materialen zijn in de workshopprijs inbegrepen. 
  • Je hoeft dus zelf niets mee te nemen of aan te schaffen. We vertellen je tijdens de workshop wat je allemaal nodig hebt om te kunnen beginnen.
  • De workshop is van 10.00 tot 16.00 uur. De prijs is € 150, – ex 21% BTW. Betaling dient voorafgaand aan de workshop te zijn voldaan. Na afloop ontvang je een deelname certificaat.