Een familiefeest, evenement, braderie of winkelopening? Je wilt iets bijzonders toevoegen?
Wat dacht je  van een tijdelijke airbrush tattoo?

Deze, bijna niet van echt te onderscheidden, tijdelijke airbrush tattoo’s worden met behulp van een sjabloon op het lichaam gespoten. Wij hebben honderden voorbeelden die zowel in het zwart als in kleur gespoten kunnen worden! En heb je een bepaald thema, wij zorgen voor de daarbij behorende passende tattoo’s! Zelfs mogelijk met black-light verf! En, we hebben alleen maar een stopcontact nodig!

Heb je een (bedrijfs)feest of zijn er andere promotiedoeleinden? Je kunt ons inhuren vanaf minimaal 2 uur (bij een maximum van 65 gasten en een maximale reistijd van 30 minuten) en vanaf  minimaal 3 uur (bij een minimum van 65 gasten) per dag oplopende tot een gehele dag(en). Geheel gratis maken wij eventueel je eigen bedrijfslogo (of een ander verzoek) zodat iedereen jouw bedrijf promoot!.

Wij gebruiken een speciale, niet allergische, huidvriendelijke verf, en hebben diverse kleuren. Niet de rubberachtige verf die de meeste airbrushers gebruiken, deze ‘rolt’ er vrij snel vanaf, maar de echte airbrush verf afkomstig uit Amerika waar airbrush tattoo’s heel ‘normaal’ zijn. Afhankelijk van het huidtype en de nazorg blijven de tattoo’s 2 tot 10 dagen zitten. En de tattoo is weer gemakkelijk te verwijderen met baby olie of huidlotion. Wij geven informatie mee hoe men het best de tattoo verzorgt zodat er zo lang mogelijk plezier aan beleeft kan worden.

Ook in mijn atelier kun je terecht voor een tattoo. Wil je echt iets aparts, heb je bijvoorbeeld een jurk met een open rug, dan zal je heel veel bekijks hebben als er iets bijzonders op je rug gespoten wordt. Je maakt hiervoor eerst een afspraak zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken en ik iets speciaals voor je kan ontwerpen.

Ook je bruidsjurk krijgt een waanzinnige uitstraling met een prachtige tattoo op maat. Deze kan dan ook in het wit gespoten worden.

Wil je iets speciaals aan het verjaardagsfeestje van je kind toevoegen? Niet alleen wij zetten de tattoo maar om het nog leuker te maken kunnen ook de kinderen, onder onze begeleiding, (vanaf 8 jaar) bij elkaar een tattoo zetten. (zie verjaardagsfeestjes)

Bedragen zijn exclusief BTW. Voor meer informatie en/of prijzen kun je contact opnemen met Brigitta Breevaart 0646-398820.

Bedrijven die wij al mochten bezoeken:

Heineken, Restaurant Havana, ELHO, IXXXI, British Indigo, Verweij Fashion, Kwalitaria, Stichting JIJ, Gemeentemuseum Den Haag, Theater Hellevoetsluis, Dijkstra Dienstverlening, Drutense dag, ASVZ, Gemeente Nijmegen, KOKO kinderopvang Vleuten, Premium Gym Vlaardingen.