Over mij

Mijn naam is Brigitta Breevaart. In 2010 ben ik zelf met airbrush lessen begonnen nadat ik van iemand werk had gezien dat werkelijk onvoorstelbaar was. Ik moest voor de airbrush best een eindje rijden, maar ik had het er graag voor over want ik vond het geweldig! Naast dat het heerlijk was om te doen, vond mijn leraar dat ik ’talent’ had. Al na 2 lessen was ik helemaal ‘onder de invloed van’ en krijg ik voor mijn verjaardag mijn eigen airbrush set. En daar is het mee begonnen!

Nog altijd sta ik versteld wat er voor werk uitkomt en probeer dan ook steeds een stapje verder te zetten. In 2011 volg ik nog een paar lessen om een ​​aantal handigheidjes te leren. En voor dat ik het weet airbrush ik na flink oefenen mijn eigen ‘Magic’. Onze waanzinnig mooie en lieve Maine Coon kat. En wat ben ik trots dat ik haar heb mogen vastleggen, want in oktober 2012 is zij op 2-jarige leeftijd helaas overleden.

Na eerst zelf veel ervaring te hebben opgedaan en mooie dingen maken ben ik in 2015 gestart met het geven van airbrush lessen en workshops in mijn eigen atelier, op locatie en op scholen. De droom was verwezenlijkt en mijn passie voor airbrush kan ik nu delen.

In 2014, 2015 en 2019 heb ik nog een aantal geweldige masterclasses van een aantal dagen gevolgd waarin ik zelf ook weer nieuwe technieken heb geleerd die ik graag weer deel met mijn cursisten. Ik airbrush zelf niet in een bepaalde stijl. Ik vind het nog altijd een uitdaging om diverse stijlen uit te proberen

Ik geef lessen en workshops in mijn eigen atelier, op scholen en op locatie, waarin ik graag mijn kennis over deze prachtige schildermethode doorgeef. Alle informatie hierover is op mijn site te vinden, kijk ook even op de pagina ‘wat is airbrush?‘. Heb je vragen? Neem dan contact met me op. Ik ben te bereiken via airbrushbybri@gmail.com of telefonisch op 0646398820.

Op mijn site vind je alle informatie over:

Inmiddels heb ik al veel gemaakt en verkocht en hebben er werken van mij op diverse plaatsen in Capelle en Rotterdam gehangen/geëxposeerd. 

In mijn atelier hangen diverse werken en je vindt werk van mij bij Kunstuitleen Capelle op het Stadsplein.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in mijn airbrush atelier op de Floris Burgwal 155 in Capelle aan den IJssel . Bel eerst even als je langs wilt komen!

Heb je vragen dan kun je terecht via airbrushbybri@gmail.com of bel me op 06-46398820.