Je hebt interesse in het airbrushen maar nog geen ervaring?

Of je hebt een airbrush gekocht en vraagt je af: en nu ?

Dan is een cursus of workshop misschien wel iets voor je.

Ik geef een beginnerscursus waarin alles over airbrushen aan de orde komt.
Zowel over de materialen als over het airbrushen zelf. Maar je kunt ook starten met een basis workshop van een paar uur waar ik je het een en ander of airbrushen en het materiaal vertel, je zelf aan de slag gaat en je dan al een aardig idee krijgt hoe het airbrushen in zijn werk gaat. (zie informatie verder op deze pagina)

De BEGINNERSCURSUS bestaat  uit 10 lessen van elk 2½ uur waarin dieper wordt ingegaan op de verschillende technieken en effecten van het airbrushen. Onder begeleiding leer je bepaalde technieken die je meteen in de praktijk brengt. Een goede basis is van groot belang voor je verdere ontwikkeling. Ook het onderhoud van het airbrush spuitje wordt meegenomen.

Instromen kan op ieder moment. De lesgroepen zijn gemengd. Je stapt in een groep met cursisten die of net begonnen zijn of die al (iets) gevorderd zijn. Een ieder werkt op zijn / haar eigen tempo. Alle materialen zijn aanwezig. Je hoeft zelf niets mee te nemen. Heb je al een spuitje, dan kun je die gebruiken om ‘het gevoel’ er mee op te bouwen.

De beginnerscursus wordt op dit ogenblik op maandagavond en op zaterdagochtend gehouden. Om de kwaliteit van de airbrush les/workshop te waarborgen en elke cursist voldoende aandacht te kunnen schenken worden per lesgroep slechts een beperkt aantal cursisten toegelaten.

Kosten:  De beginnerscursus, bestaande uit 10 lessen, kost  € 350, – Dit kan in één of twee keer worden voldaan.

Na de beginnerscursus kun je doorstromen naar de gevorderdencursus.

In de GEVORDERDENCURSUS ga je een werkstuk naar eigen keuze maken. In overleg wordt bekeken of het gekozen werkstuk technisch haalbaar is. Het ‘waarnemend kijken’ wordt in deze cursus nog sterker onder de aandacht gebracht.

Je hoeft niet te kunnen tekenen. We maken evt gebruik van een projector om een afbeelding over te zetten op doek of andere ondergrond.

Instromen kan op ieder moment. De lesgroepen zijn gemengd. Je stapt in een groep met cursisten die of net begonnen zijn of die al gevorderd zijn.

De gevorderdencursus wordt zowel overdag als in de avonduren gegeven. Neem voor de

mogelijkheden van dit moment even contact op.

Kosten:  De gevorderdencursus duurt net zo lang als dat je nodig hebt om je werk af te maken. Je betaald hiervoor per 5 lessen tegelijk € 175,- Dit wordt goed voor je bijgehouden en je krijgt een seintje als het weer tijd is voor een nieuwe betaling.

Het gebruik van airbrushpistool, compressoren, airbushpapier en/of karton, verf, koffie, thee en wat lekkers, is bij het lesgeld inbegrepen. Om de kwaliteit van de airbrush les/workshop te waarborgen en elke cursist voldoende aandacht te kunnen schenken worden per lesgroep slechts een beperkt aantal cursisten toegelaten.

De cursussen worden gegeven door een gespecialiseerde airbrusher, en is dus bij uitstek geschikt voor zowel beginnende als gevorderde airbrushers.

Ben je nog aan het twijfelen of weet je niet of je het airbrushen iets vind? Dan is het ook mogelijk om een INTRODUCTIELES te volgen. In deze les wordt uitleg gegeven over het airbrush pistool en de materialen die worden gebruikt bij het airbrushen. Je gaat daarna zelf al meteen met een aantal basisoefeningen aan de slag. De introductie les vindt plaats op een avond of dag dat er les gegeven wordt. Je krijgt zodoende meteen een goede indruk hoe een les er uit ziet.

Kosten: Een introductie les duurt ongeveer anderhalf uur en kost €15,- Besluit je om daarna met de basiscursus te starten dan wordt dit bedrag in mindering van het lesgeld gebracht.

Tijdens de WORKSHOP BASISTECHNIEKEN leer je hoe je het airbrush pistool goed kunt gebruiken. Je gaat aan de slag met een aantal oefeningen en maakt al een leuk werkje waarin je de geleerde oefeningen in de praktijk gaat brengen.

Kosten:  De workshop is iedere 3e zaterdagochtend van de maand (uitzonderingen daargelaten) duurt zo’n 3 a 3½ uur en kost € 55,- De workshop gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Op de startpagina van mijn site vindt je de informatie over de exacte data.

Besluit je om daarna verder te gaan met de basiscursus, dan ontvang  je een korting van € 25, – op het lesgeld.

Ben je met 2 of meer dan kan er gekeken worden of deze workshop ook op een andere datum afgesproken kan worden.

Een keer iets anders met je vrienden/vriendinnen of een personeelsuitje? Kom dan samen voor een workshop van een hele of halve dag. Informeer naar de mogelijkheden.

Als bedrijf iets bijzonders organiseren voor uw  klanten of personeel?  Ik kom graag voor een halve of  hele dag naar u toe als u voor mij de ruimte heeft. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook  scholen kunnen bij mij terecht. Ik geef introductieworkshops vanaf groep 8 en op het voortgezet onderwijs. Dit is al mogelijk voor één middag. Wilt u verder met de kinderen, dan kan ik voor u een op maat gemaakt programma aanbieden.

Aanmelden kan via airbrushbybri@gmail.com of via 06-46398820.